Het succes achter het 7×7 Afslank Receptenboek

BoekHet 7x7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas is één van de grootste succesboeken op het gebied van afvallen. Maar hoe komt het dat dit zo goed werkt? En waarom is niemand nog eerder op dit idee gekomen?

Het boek lijkt voor iedereen te werken en wordt ook steeds populairder, wij hebben voor je uitgezocht wat de kracht achter deze reeks is en waarom het zo'n gigantisch succes is.

 

 

Hoe werkt het allemaal?

Jasper Alblas (de maker van dit boek) heeft ervoor gekozen om het vooral simpel te houden, het is een boek dat echt gericht is op mensen die naast het creëren van een gezonde levensstijl ook graag willen afslanken. Het 7x7 afslank receptenboek richt zich vooral op de koolhydraat arme maaltijden en combineert dit met een natuurlijke gezonde voeding. 

Het boek bevat vooral recepten en biedt daarom voor elke dag wel iets lekkers. Door je goed aan de voorschriften te houden kom je in een bepaald patroon terecht dat je lichaam in staat zal stellen om vet te gaan verbranden. Sporten is hierbij is niet eens noodzakelijk, al zijn wij zelf natuurlijk wel een voorstander van dagelijkse beweging.

Het sterkste punt van het 7x7 afslank receptenboek is dat het heel erg goed inspeelt op het behouden van het juiste gewicht. Het is daarom ook geen extreem streng dieet, waarbij je bijna niks meer mag eten of met een puntensysteem gaat werken. Jasper wilt dat het vooral goed vol te houden is voor de gemiddelde mens en dat is hem toch erg goed gelukt.

 

Wat krijg je precies?

Wanneer je het boek besteld krijg je meteen toegang (digitaal). Ook zal je het boek thuis nog een keer in de brievenbus ontvangen. Dit is natuurlijk al een voordeel op zich, maar het gaat nog verder. Naast de vele recepten staat er vooral ook veel informatie in over hoe je nu het beste om kan gaan met voeding. Hierdoor kan nagenoeg iedereen goed met het boek overweg en is direct beginnen geen punt.

De recepten, anekdotes en boodschappenlijstjes zijn ook een groot pluspunt, het boek staat er vol mee. Je hoeft niet bang te zijn dat je bijna niets lust of vaak hetzelfde eet. 

Cardiotraining wordt afgeraden door het boek, zoals al eerder is gezegd zijn wij hier (in mindere maten) wel voorstanders van. Veel maakt het in principe niet uit, aangezien dit boek zich vooral richt op voeding en het kant van het sporten/trainen kan natuurlijk altijd worden ingevuld zoals jij dat graag wilt.

 

"Maar waarom werken dan bijna alle diëten niet en dit boek wel?"

Een terechte vraag, want na alles wat ik heb zien langskomen op het internet denken wij weleens: "Kopen de mensen dit echt?". Alle rare diëten die worden aangeboden voor enorm hoge prijzen (soms wel meer dan €200 !), terwijl het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Natuurlijk wordt er wel wat van je gevraagd, we kunnen namelijk wel uren tips en adviezen aan je meegeven, zolang je er niks mee doet zal je er weinig mee opschieten. 

Maar goed, verder met de vraag waarom dit nu juist wél werkt. Dat heeft eigenlijk geen echte enkele reden, het is meer een samenhang van perfectie dat Jasper heeft samengevoegd in één boek. Toch hebben wij de 3 grootste voordelen eruit gehaald en voor je op een rijtje gezet:

1 Het is absoluut geen crash dieet

Dit boek is echt het compleet omgekeerde van een crash dieet. Dus als je hier naar op zoek bent kan je beter stoppen met lezen.. Nee hoor, want dit gaat je veel meer helpen dan een standaard crash dieet, dus lees gerust verder ! De adviezen in dit boek kan je altijd blijven volgen, hierdoor went je lichaam er aan en kun je het eigenlijk altijd blijven volhouden. Zelfs als je je er iets minder streng aan houdt voor een periode zal je geen enorme terugslag zien, wat natuurlijk een enorm voordeel is.

2Er wordt niet van je verwacht dat je alles opgeeft

Een dieet of afslank methode kan nogal grote gevolgen hebben voor je dagelijkse voeding. Dit kan lastig zijn en is ook bijna altijd de reden dat mensen er weer mee stoppen. Gevolg hiervan is logisch: Je komt gewoon weer aan... Zonde, want je hebt er net al die
tijd ingestopt. Met dit boek zal die kans erg klein zijn. Je moet natuurlijk wel gezond eten, maar er wordt helemaal niet van je verwacht om alles op te geven. Dit is misschien wel de grootste kracht achter het boek, je hoeft niet alles op te geven en daardoor is het veel makkelijker om vol te houden.

3De aanmaak van insuline wordt beperkt

Misschien niet het meeste interessante voordeel, maar wel erg belangrijk. Insuline wordt door je lichaam aangemaakt om bloedsuikerspiegel stijgingen op te vangen, op zich niets mis mee. Maar bij het afvallen is het toch enorm handig om insuline zoveel mogelijk te vermijden, het remt namelijk het vetverbrandingsproces en dat is iets dat we juist willen versnellen. Dit boek speelt daar perfect op in en zorgt ervoor dat de insuline aanmaak wordt verminderd. En daarmee bedoel ik verminderd, dus niet compleet uitgesloten. Je lichaam heeft bijna alle stoffen nodig, dus ook insuline, maar het mag soms wel iets minder.

Natuurlijk, het boek heeft ook zijn nadelen. Ondanks dat ik er weinig last van heb gehad is het boek niet erg geschikt voor mensen die niet echt de wil en inzet hebben. Het boek levert geweldig goede informatie en een groot aantal aan recepten, maar zonder een inzet zal je er gewoon niet komen en zal het resultaat helaas ook uitblijven..

 

"Een persoonlijke hulp die je helpt bij de strijd tegen de kilo's"

Na alle informatie, onderzoeken en reacties is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk: Het 7x7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas is meer dan zomaar een dieet. Het is een persoonlijke hulp die je aan de hand neemt en je op weg helpt bij de strijd tegen de kilo's. Naast veel adviezen en tips die je kunt toepassen zit het boek ook vol met (koolhydraatarme) recepten, waardoor je nooit meer binnenkrijgt dan nodig is. Gelukkig is het daardoor ook vrij gemakkelijk vol te houden en is een hongergevoel verleden tijd.

Afvallen en een gezondere levensstijl bereiken kan op meerdere manieren, er is gewoon simpelweg geen 'beste' oplossing. Zoveel mensen hebben al een gezonde levensstijl voor zichzelf gecreëerd en dat gunnen wij natuurlijk iedereen, dus ook jou ! Maar meer dan adviezen kan ik je helaas niet geven, je zal het echt zelf moeten gaan doen.

Met dit boek kan de knop eindelijk om en zijn de resultaten ook langdurig. Flink afvallen en de volgende maand alweer op het oude gewicht zitten is er niet meer bij. Dit is echt een boek voor de mensen die willen gaan voor de oplossing op de lange termijn. Dit betekent trouwens niet dat het maanden duurt voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn, veel voorgangers hebben al bewezen dat gewicht verliezen in de eerste weken heel goed mogelijk is.

We kunnen dit boek daarom ook echt met volle overtuiging aanraden. De methode is nagenoeg perfect en de reacties zijn meer dan lovend. Jasper zelf biedt naast het boek ook een geweldige persoonlijke hulp aan. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en e-mails met betrekking tot zijn boek. Voor deze eventuele vragen staan wij natuurlijk ook altijd open !

Door deze review is er voor ons een mogelijkheid om een kleine korting te geven. Wij vinden dat dit boek voor iedereen beschikbaar moet zijn en daardoor is de prijs nu slechts €27,95. De prijs van slechts twee keer een fastfood maaltijd is niet meer dan je betaald voor een boek dat je echt op weg gaat helpen bij het vinden van de juiste voeding

Ben jij toe aan een slankere versie van jezelf en wil je graag vandaag nog beginnen? Haal dan nu het boek nog met korting in huis !

 

 

Welkom,

Fitter Zonder Excuses heeft als doel zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun ideale manier van afvallen. Wij geloven erin dat er geen beste manier van afvallen is. Iedereen is anders en dus verdient ook iedereen een passende oplossing.
Door middel van de beste methodes en adviezen proberen we ook jou hiermee te helpen. Lees gerust onze artikelen en vind net als vele anderen uit wat perfect bij jou past. Voor eventuele vragen staan wij natuurlijk altijd open !